کوشش ماشین آذر

تولید کننده انواع دستگاه ها و خطوط تولید و بسته بندی

کوشش ماشین آذر

تولید کننده انواع دستگاه ها و خطوط تولید و بسته بندی

فناوری های دستگاه پرکن مایعات چیست؟

امروزه با پیشرفت علم و صنعت و ابداع انواع دستگاه های پرکاربرد، استفاده از انواع تکنولوژی های به روز از جمله فناوری های دستگاه پرکن مایعات کار را بسیار راحت تر و با صرفه تر از زمان های گذشته کرده و میزان خطا و همچنین اتلاف مواد و انرژی کمتری با استفاده از این صنایع نوین صورت می گیرد.

فناوری های دستگاه پرکن مایعات چیست؟

فناوری های دستگاه پرکن اب معدنی و مایعات یکی از تکنولوژی هایی است که برای پر کردن حجم و نیز وزن مشخصی از مواد مختلف با ویسکوزیته، چگالی و نیز حالات مختلف در ظروف استاندارد استفاده می شود. از این دستگاه می توان برای پرکردن انواع مختلف مایعات در ظروف مخصوص در صنایع متعددی چون آرایشی، دارویی، مواد غذایی و نوشیدنی ها استفاده کرده و در کمترین زمان و با کمترین نیروی کار با دقتی بیشتر از روش دستی کار بسته بندی محصولات مختلف را انجام داد.

انتخاب یک دستگاه پر کن مایعات متناسب با خط تولید و تولید بطری پلاستیکی شما امری بسیار سخت و پیچیده است که بایستی نکات بسیار زیادی را به هنگام خرید مورد توجه قرار دهید بنابراین به شما توصیه می کنیم جهت آشنایی با تکنولوژی های دستگاه پرکن مایعات و انتخاب درست دستگاه مورد نظر متناسب با نوع محصولتان با مشاورین ما در این زمینه مشورت داشته باشید.

فناوری های دستگاه پرکن مایعات کدام اند؟

دستگاه پرکن مایعات رقیق2454

 

انواع فناوری ها را می توان بر اساس فاکتورهای متعددی تقسیم بندی کرد. یکی از این فاکتورها مکانیسم عمل آنهاست که به انواع دستگاه پرکن مایعات خطی و دستگاه پر کن مایعات روتاری تقسیم می شوند. از مزیت های دستگاه پرکن روتاری می توان کم جا بودن، قابلیت پر کردن مایعات از ۲۵۰ سی سی تا ۴ لیتر و نیز بستن درب ظرف در همان دستگاه را نام برد.

در فناوری های دستگاه پرکن مایعات روتاری عدم نیاز به دستگاه های متعدد و یا عدم نیاز به تعویض و بازکردن قطعات مختلف برای پر کردن ظروف دیگر با ویسکوزیته متفاوت، این دستگاه را به یک محصول پر طرفدار تبدیل کرده است.

از دیگر فاکتورهای دخیل در دسته بندی انواع دستگاهای پر کن می توان به غلظت مایعاتی که قرار است در ظروف مخصوص ریخته شوند اشاره کرد که بر این اساس دو نوع فناوری های دستگاه پرکن مایعات رقیق و غلیظ را می توان نام برد که مجددا بر پایه کارهایی که انجام می دهند از جمله پرکردن مواد، شستشو دهنده بطری و درب گذاری و نیز روشی که این دستگاه های پرکن مواد را پر می کنند تقسیم بندی می شوند.

انواع فناوری های دستگاه پر کن مایعات رقیق بر اساس روش پر کردن مایعات می توان روش ثقلی، دستگاه پر کن مایعات اورفلو( Overflow) یا سرریز، تری بلوک، منوبلوک را نام برد که همگی آنها با عملکردهای ساده یا پیشرفته برای پر کردن مایعات رقیق مورد استفاده قرار می گیرند.

فناوری های دستگاه پرکن مایعات غلیظ نیز در انواع مدل های دستگاه پر کن مایعات پمپی، سیلندر پیستونی، اسپری پر کن، تیوپ پر کن و … که به صورت دستی، اتومات و یا تمام اتومات مایعات غلیظ با ویسکوزیته بالا را در ظروف مخصوص پر می کنند وجود دارند.

چگونه می توان دستگاه پرکن مایعات مناسب را انتخاب کرد؟

 

یکی از مسائلی که در بررسی فناوری دستگاه پرکن مایعات بایستی مورد توجه قرار گیرد ویسکوزیته محصول مورد نظر شماست که در واقع نشان دهنده میزان مقاومتی است که مایع در برابر جاری شدن از خود نشان می دهد از دیگر عوامل موثر در انتخاب نوع دستگاه می توان به سازگاری شیمیایی، اندازه و شکل محصول و نیز ملاحظات زیستی آنها اشاره کرد.

دستگاه پر کن مایعات

نحوه کارکرد دستگاه پرکن مایعات بر اساس همین ویسکوزیته محصول شما متفاوت عمل خواهد کرد به عنوان مثال در فناوری های دستگاه پرکن مایعات رقیق عمل پرکردن تنها به واسطه خاصیت گرانولوی و نیروی جاذبه خود مایع انجام می گیرد که از جمله موادی که با این روش در ظروف پر می شوند می توان به انواع شربت ها، نوشابه، دلستر، جرم گیر، سفید کننده، بنزین، الکل و … اشاره کرد که با تغییر دما ویسکوزیته آن ها هیچ تغییری نمی کند.

دستگاه پرکن مایعات غلیظ

 

در رابطه با مایعات غلیظ عمل پر کردن توسط فناوری های دستگاه پرکن مایعات بایستی با صرف نیرو توسط پمپ و یا سیلندر پیستون انجام شود. در بررسی تکنولوژی دستگاه پرکن مایعات غلیظ می توان به این نتیجه رسید که در این سیستم ها برای کنترل حجم مواد تزریق شده داخل ظروف از سنسور های قطع کننده و یا تایمر برای اعلام پر شدن ظرف مورد نظر استفاده می کنند به این ترتیب هیچ هدر رفتی در مواد تولیدی و نیز کار اضافه به وجود نخواهد آمد.

گفتن این نکته نیز خالی از لطف نخواهد بود که این ماشین آلات بر اساس نوع عملکرد خود به سه نوع فناوری های دستگاه پرکن مایعات دستی، نیمه اتوماتیک و تمام اتوماتیک تقسیم بندی می شوند که بسته به پیشرفته بودنشان دقت و سرعت عمل کار نیز افزایش می یابد. اگر چنانچه کارخانه شما تولید کننده محصولات متعدد با ویسکوزیته های مختلف است بهتر است از فناوری های اتوماتیکی که برای انواع ویسکوزیته ها طراحی شده اند استفاده کنید.

به عنوان سخن آخر بهتر است بدانید که اهمیت دستگاه پرکن مایعات به حدی است که شما می توانید با صرف هزینه و نیروی کار اندک در مدت زمان معین با دقت بالا و سرعت زیاد بسیاری از محصولات خود را در ظروف مخصوص پر کرده و بسته بندی نمایید بدون اینکه ذره ای از مواد تولیدی تان به هدر رود.

پیشنهاد میکنم مقاله ما در مورد پرکن مایعات رقیق را نیزمطالعه کنید .

 

پرکن مایعات رقیق چند نازله

برای دریافت مشاوره میتوانید با ما در ارتباط باشید .

تفاوت آب معدنی و آب آشامیدنی در چیست؟

پیش از آنکه به توضیح تفاوت آب معدنی و آب آشامیدنی برویم، بهتر است با ویژگی های یک آب سالم آشنا شویم. از لحاظ استانداردها، آب سالم به آبی گفته می شود که فاقد هرگونه آلودگی های میکروبی بوده و سه ویژگی در آن بارز باشد : بدون بو ی خاص، بدون رنگ خاص و صاف و زلال باشد و اصطلاحا ناخالصی مشخصی نداشته باشد.

در صنعت امروزی آب و شرکت های که به تولید و بسته بندی آب مشغول هستند باید با توجه به موارد ضروری واتاندارد های تایید شده نکاتی را رعایت کنند وهمچنین شما نیز به عنوان یک مصرف کننده باید از این موارد اطلاع  داشته باشید تا بتوانید تفاوت آب معدنی وآب اشامیدنی را تشخیص دهید و بر اساس نیاز خود از هرکدام استفاده کنید . 

طرح بسته بندی
آب آشامیدنی
|

میان آب معدنی و آب آشامیدنی تفاوت اندکی وجود دارد اما هر دو از نظر بهداشت و سلامت آب مورد اطمینان بوده و تفاوت آنها فقط در املاح موجود در آب و طبیعی بودن آنها می باشد. ولی بدلیل قیمت یکسان ، اکثر مردم از این موضوع بی اطلاع هستند.

برای تهیه آب های معدنی ، استاندار های مشخصی تعریف شده است به صورتی که آب معدنی باید از سفره ها و چشمه های آب معدنی که معمولاً در مناطق کوهستانی ، بکر و دور از فضولات انسانی و حیوانی است تهیه گردد اما برای آب آشامیدنی این استاندارد وجود ندارد و فقط آب باید بهداشتی و عاری از هر گونه میکروب باشد . کارخانه آب آشامیدنی را حتی می‌توان در کنار یک شهرک صنعتی احداث کرد چرا که در صورت آلوده شدن آب ، می‌توان آن را با فرآیندها و تغییرات شیمیایی از هر گونه آلودگی‌ پاک کرد.برای تهیه آب‌های معدنی اجازه استفاده از روش‌های شیمیایی برای تصفیه وجود ندارد، اگرچه آب‌های آشامیدنی به روش‌های شیمیایی و کلرزنی، تابش اشعه Uvو اسمز معکوس تصفیه می‌شوند اما تولیدکننده در تولید هر دو محصول ملزم به رعایت موارد ایمنی برای مصرف‌کننده هستند و در کیفیت محصول نهایی و سلامتی آن تفاوتی میان آب معدنی و آب آشامیدنی وجود ندارد.در آب‌های معدنی و آشامیدنی ثبات نسبی مواد معدنی باید احراز شودو پارامترهای معدنی مانند کلسیم، نیترات، سدیم ، روی ، آلومینیوم و… در آب‌های معدنی باید در چهار فصل از ثبات نسبی برخوردار باشد، در حالی که این ثبات پارامترها در آب‌های آشامیدنی لازم نیست و می‌تواند در هر فصل از سال متغیر باشد.

تفاوت آب معدنی 2
کوشش ماشین آذر

تفاوت آب معدنی با آب آشامیدنی بطری شده

می توانید به راحتی با کارشناسان ما مشورت کنید

آب‌معدنی چیست؟‌

برخلاف سایر آب‌ها، ‌آب‌معدنی در منبع آن یعنی در چشمه‌ها و آب‌های زیرزمینی بسته‌بندی می‌شود و حاوی املاح ضروری و املاح جزئی موردنیاز بدن می‌باشد. بر اساس گزارشات سازمان غذا و دارو آب‌معدنی نباید کمتر از ۲۵۰ppm مواد جامد غیر محلول داشته باشد و اضافه کردن املاح حین بسته‌بندی آب‌معدنی مجاز نیست.

آب‌معدنی گازدار، ‌به‌طور طبیعی حاوی کربنات است و اضافه یا کم کردن دی‌اکسید کربن به آب حین بسته‌بندی مجاز است. آب‌معدنی قابلیت بالقوه‌ای در حذف ترکیبات سمی مانند آرسنیک دارد. همان‌طور که از نام آب‌معدنی برمی‌آید،‌ آب‌معدنی می‌تواند حاوی املاح زیادی ازجمله منیزیوم،‌کلسیم،‌ بی‌کربنات،‌ سدیم،‌ سولفات،‌کلراید و فلوراید باشد.

 
 

نوع و میزان املاح موجود در آب‌معدنی بستگی به منبع آن دارد. در واقع آب‌معدنی‌های مختلف خواص متفاوتی دارند چراکه میزان املاح موجود در آن متفاوت است و به‌عنوان یک نتیجه‌گیری کلی می‌تواند این‌طور گفت: آبی که از شیر تأمین می‌شود می‌تواند حاوی املاح کمی باشد اما آب‌معدنی املاح بسیار بالاتری نسبت به آب شیر دارد.

تأثیرات منفی احتمالی ناشی از آب‌معدنی

هرچند نوشیدن آب‌معدنی برای تمامی افراد ایمن محسوب می‌شود،‌ برخی آب‌معدنی‌ها حاوی سدیم زیادی هستند و مصرف آن برای افرادی که باید سدیم دریافتی‌شان را کنترل کنند مضر محسوب می‌شود. علاوه بر این،‌ نگرانی‌هایی در رابطه با ترکیبات مایکروپلاستکی موجود در بطری‌های پلاستیکی وجود دارد. هرچند تأثیر مایکرو پلاستیک‌ها روی سلامت هنوز ناشناخته است. این ترکیبات قطعات پلاستیکی با کمتر از ۵ میلی‌متر قطر هستند.

این ترکیبات در آب،‌ هوا و برخی مواد غذایی وجود دارند. هرچند نیاز است مطالعات بیشتری روی مایکرو پلاستیک‌ها و اثرات آن روی سلامت انجام شود اما مطالعات آزمایشگاهی و حیوانی نشان داده‌اند تجمع مایکرو پلاستیک‌ها در بدن می‌تواند سطح التهاب در بدن را بالا ببرد. آب‌معدنی گازدار،‌ اسیدی‌تر از آب‌های معمولی است و این اسیدی بودن می‌تواند مینای دندان‌ها را تخریب کند. هرچند مطالعات کمی در این زمینه انجام‌شده است، اما در یک مطالعه آب‌معدنی گازدار مینای دندان را تخریب کرد و این تخریب ۱۰۰ برابر کمتر از اثر نوشیدنی‌های غیرالکلی حاوی شکر بود.

فواید نوشیدن آب‌معدنی روی سلامتی

بر اساس املاح موجود در آب‌معدنی، ‌این نوع آب می‌تواند فواید زیر را برای سلامتی ما ایجاد کند:‌

 بهبود سلامت استخوان: دریافت کلسیم کافی،‌ برای سلامت استخوان در تمامی دوره‌های سنی زندگی ضروری است و به حفظ و سلامت استخوان کمک می‌کند. آب‌معدنی منبع خوبی از کلسیم است و مطالعات نشان داده‌اند جذب کلسیم از آب‌معدنی قابل‌توجه است و می‌توان جذب کلسیم از آب‌معدنی هم‌سطح با جذب کلسیم در لبنیات در نظر گرفت. در مطالعه‌ای روی ۲۵۵ نفر از زنان در سنین بعد از یائسگی،‌ نوشیدن آب‌معدنی غنی از کلسیم توده استخوانی را به‌طور قابل‌توجهی افزایش داد. علاوه بر این،‌ بی‌کربنات و منیزیوم موجود در آب‌معدنی می‌تواند در حفظ سلامت استخوان مؤثر باشد.

 کمک به کاهش فشارخون: مطالعات پیشنهاد کرده‌اند پایین بودن سطح کلسیم و منیزیوم در بدن، ‌خطر بروز بیماری قلبی عروقی را افزایش می‌دهد. در مطالعه جدیدی ارتباط بین نوشیدن آب غنی از منیزیوم و کلسیم با کاهش سطح فشارخون بررسی شد.

نوشیدن آب‌های حاوی منیزیوم و کلسیم در کاهش سطح فشارخون خصوصاً در افرادی که فشارخون بالایی دارند مؤثر است. در یک بررسی ۴ هفته‌ای،‌۷۰ بزرگسال با فشارخون‌هایی در مرز بالا موردبررسی قرار گرفتند. این مطالعه نشان داد نوشیدن ۱ لیتر آب‌معدنی طبیعی در روز می‌تواند سطح فشارخون را در این دسته افراد کاهش دهد. بااین‌وجود بررسی ۲۰ مطالعه نشان داد تأثیر آب‌معدنی روی فشارخون نتایج ثابتی ندارد و برای بررسی ارتباط میان مصرف آب‌معدنی و فشارخون به مطالعات بیشتری نیاز است.

فواید برای سلامت قلب: آب‌معدنی حاوی کربنات ممکن است روی سلامت قلب تأثیر بگذارد. در دو مطالعه، زنان در سنین بعد از یائسگی موردبررسی قرار گرفتند و نوشیدن ۱-۵/۰ لیتر آب حاوی کربنات در روز سطح‌تری گلیسیرید و LDL-C را کاهش داد، درحالی‌که HDL-C را افزایش داد. از طرف دیگر،‌ منیزیوم موجود در آب‌معدنی نیز به‌سلامت قلب کمک می‌کند. در یک مطالعه اثر مصرف آب‌های حاوی منیزیوم و کاهش خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی ثابت‌شده است. قطعاً مطالعات بیشتری برای بررسی تأثیر نوشیدن آب‌معدنی و تأثیر آن روی سلامت قلب نیاز است.

 کمک به درمان یبوست: آب‌معدنی‌های غنی از منیزیوم می‌توانند به درمان یبوست کمک کند. مطالعات نشان داده‌اند که منیزیوم موجود در آب به ریلکس شدن عضلات روده کمک می‌کند. این مسئله به عبور راحت‌تر مدفوع در روده کمک می‌کند. در مطالعه ۶ هفته‌ای روی ۱۰۶ فرد مبتلابه یبوست، نوشیدن ۵۰۰ سی‌سی آب‌معدنی غنی از سولفات و منیزیوم در روز قوام مدفوع و تعداد دفعات حرکات روده را بهبود بخشید. در نظر داشته باشید،‌ دریافت کافی مایعات،‌ در بهبود حرکات روده تأثیر دارد. آب‌معدنی طبیعی می‌تواند املاح ضروری بدن را فراهم کند و سلامت دستگاه گوارش و استخوان را تأمین کند. از طرفی این نوع آب ممکن است تأثیر مثبتی روی فشارخون و سلامت قلب بگذارد.